Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija Povečaj

Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija

Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija.

Pomemebna opomba je ta, da terapijo vedno izvajata dva terapevta.

Več podatkov

30,00 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Mnogo imen za isto stvar—Keltski Reiki je neinvaziven nežen vibracijski zdravilski sistem »z ljubečim sodelovanjem duhov dreves«.

Keltski Reiki lepo združuje zdravilno energijo reikija s starodavno modrostjo Keltov in se lahko uporablja tako za zdravilne namene in ciljane manifestacije. Vsebuje številne nove tehnike, ki temeljijo na keltskem obredju in različne frekvence energije, ki nudijo možnost za reševanje vrste vsakdanjih vprašanj, kot so zdravje, blaginja in finance, ali delo, ljubezen in usklajevanje odnosov.

Sama filozofija tega pristopa je edinstven slog Reikija, variacija Usui Reiki in uporablja vibracije Zemlje in prav posebej dreves, s ciljem da se ustvari okolje, primerno za zdravljenje. Reiki energijo prenaša od vsakdanjih različnih dreves in grmovnic, v skladu z starodavno keltsko modrostjo.

Keltski Reiki uporablja simbole, ki izhajajo iz oghamske pisave, sveto Druidsko abecedo keltskih duhovnih voditeljev, ustvarjeno, da se uporablja kot skrivnostni način komunikacije, kot tudi način spominjanja na bogastvo drevesne izkušnje (spoznanja). Ta mistična abeceda je močno povezana z drevesi, saj so Kelti gojili močno afiniteto in spoštovanje do nje. Mi nadaljujemo to tradicijo in pot.

Kaj lahko dosegamo s Keltskim Reikijem?

  • Zdravje in boljše počutje
  • Boljše medsebojne odnose
  • Odpravljamo travme iz otroštva
  • Doživljanje sebe
  • Uspeh in obilje
  • Je vaša zapuščina
  • Osebno mojstrstvo
  • Duhovne in psihične sposobnosti

 

Sama terapija se izvaja s polaganjem rok v varnem in udobnem okolju, lahko tudi na daljavo, vsekakor pa po dogovoru z za to usposobljenim terapevtom.

Več o Keltskem Reikiju si lahko preberete na www.ogham-healing.org

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija

Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija

Ogham Healing - Keltski Reiki - terapija.

Pomemebna opomba je ta, da terapijo vedno izvajata dva terapevta.